Connect with us

Politica

Costel Barbu, deputat PNL:”Promisiunile #GuvernuluiOrban devin fapte!”

Published

on

Declarație de presă

Continuăm să dăm viață proiectelor începute în 2020, în care oamenii și-au pus toate speranțele de mai bine. Până la finele acestui an vor fi încheiate lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Mihăilești, așa cum am anunțat anul trecut, în campanie.
Obiectivul a fost prevăzut în programul de modernizare și reabilitare al guvernului #LudovicOrban, pentru anul acesta.

Lucrările la centura Mihăilești sunt executate de SC Viarom Construct SRL după un proiect al SC Consitrans și au o lungime de 3,180 km, pe care se vor construi: o intersectie Tip T, 2 sensuri giratorii și 2 parcări de lungă durată, una pe partea dreaptă, la km 1+780 și una pe partea stangă, la km 1+960.
Valoarea contractului de lucrări este de 36.862.651,20 lei fără TVA.

Am spus mereu că siguranța în trafic este una dintre prioritățile mele, iar acum am posibilitatea să demonstrez acest lucru.
Mă bucur că pot contribui la construirea unei vieți mai bune pentru oameni, iar toți cei care circulă în zona respectivă vor beneficia de o infrastructură modernă, care asigură scurtarea timpilor de parcurgere a distanțelor, îmbunătățirea siguranței traficului și reducerea numărului de accidente pe această rută.

Orașul Mihăilești nu va mai fi o localitate aglomerată, pentru că traficul de tranzit va fi scos în afara sa. Locuitorii din Mihăilești se vor putea bucura mai mult de orașul lor pentru că varianta ocolitoare va permite reducerea poluării aerului și a poluării sonore prin devierea traficului greu și creșterea fluenței traficului rămas în zona urbană.
Împreună ne facem viața mai bună!
#GuvernareLiberalăResponsabilă
#OameniiContează
#DezvoltămRomâniaÎmpreună

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite