Connect with us

Politica

La PNL Teleorman, Daniel Constantin a reformat filiala

Published

on

Joi, în cadrul ședinței BPN a fost aprobat noul BPJ la Teleorman. Singurul care votat împotriva a fost Eugen Pîrvulescu. Lista membrilor nu mai conține multe nume din vechiul BPJ. Totul a pornit de la faptul că joia trecută, nu a putut avea loc ședința BPJ, din lipsă de cvorum. Daniel Constantin, președintele interimar al PNL Teleorman, a considerat absența unor membri, ca act de sabotaj. Acestea au dus la reconfigurarea listei, în vederea pregătirii campaniei electorale. “Nu mai putem tolera jocurile de culise care împiedică progresul filialei și al comunității. Este momentul să acționăm ferm și hotărât pentru o conducere eficientă și puternică”, a declarat Daniel Constantin in cadrul ședinței BPN de joi.
Cu acestea fiind aprobate și hotărâte, în noul BPJ nu mai fac parte nume precum Raluca Fedeleș, Dan Popescu, Maria Prună. În schimb, sunt nume noi, precum Adelina Sfăt, Cornel Gogan, Vera Mitran, Marius Melinte, Daniel Crăcea, George Drăghici, Lucian Militaru, primari în funcție , dar și persoane de la centru. În total, 59 de membri care se vor ocupa îndeaproape de bunul mers al campaniei din 9 iunie. Multe nume din noua listă sunt persoane reactivate politic, care la vremea lor nu prea au reușit să demonstreze prea mult. Deasemea, persoane noi, care nu au figură cunoscută în PNL sau care nu cunosc zona politică în care vor activa. Cu această reformă, Daniel Constantin speră să redreseze și să consolideze PNL Teleorman. Însă cea mai mare problemă cu care se confruntă acest partid la nivelul județului Teleorman este că în multe localități, unde primarii în funție au trecut în barca PSD, nu există candidați pentru alegerile locale, ba mai mult, chiar și aceia care sunt, nu vor putea scoate scoruri care să reușească ascensiunea PNL Teleorman.

 

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite