Connect with us

Politica

Lucian Militaru s-a reactivat în politică?! Intenționează să candideze la Crevenicu?!

Published

on

Dacă până mai ieri era doar simplu membru în ALDE, Lucian Militaru de câteva zile este implicat politic în zona Videle pentru alegerile din 9 iunie.

Începând cu data de 22 martie, Lucian Militaru face parte din BPJ al PNL Teleorman . Din cele 7 localități de care este responsabil, acesta a identificat comuna Crevenicu ca fiind fără candidat din partea PNL. Actualul primar, Adrian Constantin Iancu, v-a candida pe listele PSD. Fiind responsabil de această localitate, Lucian Militaru va lăsa liniștea pe care și-a construit-o pentru a intra din nou în vâltoarea politicii? Cu un trecut politic bogat, Militaru știe ce implică o eventuală candidatură la o primărie, numai că de această dată, localitatea rurală pe care a pus ochii are o populație de 1200 de locuitori. informația este la nivel de bârfă deocamdată, însă niciodată nu se știe ce rezervă ,,îndatoririle,, politice.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite