Connect with us

Actualitate

Un român, cel mai bun bucătar din Italia

Published

on

Acum doua zile a avut loc cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta gastronomică de la Milano, un eveniment foarte important, de prestigiu, dedicat celor mai buni bucatari.

In cadrul acestui eveniment critici culinari de renume si proprietari de restaurante cu trei stele Michelin au declarat un bucatar roman drept cel mai bun bucatar din Italia. Lucru excelent pentru reputatia tarii. Richard Abou Zaki, jurat in emisiunea Chefi la Cutite de la Antena 1 a castigat premiul pentru cel mai bun chef din Italia.

Acesta nu este singurul premiu castigat de Richard, deoarece cheful a primit o stea Michelin pentru restaurantul sau, Retroscena, la numai opt luni de la inaugurare și a fost distins cu premiul ”Inovația anului” în urmă cu două luni, în cadrul galei Identità Golose.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleoman(AJOFM) anunță organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, un eveniment de mare amploare destinat conectării directe a angajatorilor cu potențialii angajați

Published

on

Evenimentul va avea loc pe data de 17 mai 2024, începând cu ora 09:00, în (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite