Connect with us

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.:

R Domnule președinte, sunteți conducătorul unei oști care dezertează. Ați făurit o altă echipă in PNL Teleorman. Cum vedeți abordarea alegerilor care se apropie?

D.C. În timpul scurt avut la dispoziție, cred că am reușit să coagulez în jurul meu o echipă puternică și determinată să-și atingă obiectivele, împreună cu care vom merge la alegerile locale din 9 iunie, în ciuda unor dezertări întâmplate înainte de sosirea mea. Abordarea noastră pentru alegerile care se apropie este una concentrată pe nevoile oamenilor din Teleorman. Le oferim cetățenilor soluții concrete și le ascultăm cu atenție preocupările. Alegerile locale nu sunt despre persoane, sunt despre cum putem schimba județul Teleorman dintr-un județ al oportunităților ratate, într-un județ al oportunităților fructificate.

R: Conduceți un partid politic al unui județ sărac. Oamenii sunt dezorientați. Electoratul este reticent. Aveți soluții de redresare?
D.C. Teleormanul se confruntă cu provocări economice și sociale semnificative, însă are un potențial imens. Are tot ce îi trebuie pentru a da de lucru tinerilor. Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani. Teleormanul are în momentul actual cea mai slabă conectare la rețeaua publică de apă din toată țara. E inadmisibil ca în anul 2024, doar 35% dintre gospodării să fie conectate la apă curentă. Soluții există și au existat și până acum însă trebuie să și vrei să le pui în aplicare. Suntem codași la atragerea de fonduri europene. În Olt, spre exemplu, vecinii noștri, în perioada 2014-2020 au fost atrași cu 340 de milioane de euro mai mult decât în Teleorman. De ce? Oamenii, dacă văd că aduci în partid profesioniști, oameni cu experiență care știu cum să dezvolte județul, vor aprecia prin vot, cu siguranță.

R: Dacă veți candida la parlamentare pentru Teleorman, care vă este speranța? Cu o mână de primari și electoratul PNL scade.
D.C. Am încredere că teleormănenii vor face alegerea corectă și nu se vor mai lăsa păcăliți de data aceasta. Cred că s-au săturat de sărăcie și nepăsare. Corupția și incompetența trebuie să dispară din județ. E timpul pentru o schimbare. Partidul Național Liberal a înțeles așteptarea locuitorilor din Teleorman- proiectele de dezvoltare în infrastructură sătească și urbană, o agricultură modernă și locuri de muncă pentru tineri. De aceea am propus un program politic axat pe dezvoltare și oameni harnici care să-l ducă la îndeplinire!

R: Ați reușit să identificați candidați în toate localitățile?
D.C. Suntem pe cale să finalizăm procesul de desemnare a candidaților în toate localitățile. Ne dorim o echipă puternică, capabilă să a bordeze problemele variate ale tuturor comunităților din Teleorman. Am găsit în partid oameni au luptat foarte mulți ani pentru măsuri liberale, iar acestora l-i s-au alăturat, în ultima perioadă, noi colegi.

R: Actualul prefect va candida la primăria Alexandria. Va trebui să îl înlocuiți. Ne puteți spune cine este alesul?
D.C. Într-adevăr, Prefectul Haralambie Epure este candidatul nostru pentru primăria Alexandria. Nu am luat încă o decizie cu privire la cel care-l va înlocui, dar de îndată ce vom lua o decizie, o vom comunica public, în termenul legal prevăzut de Ordonanța de Urgență.
R: Ce doriți să transmiteți cititorilor ziarului Contrapunct?
D.C. Cititorilor ziarului Contrapunct le transmit să aibă în continuare încredere că județul se poate dezvolta așa cum merită, că putem să creștem veniturile oamenilor și să ne ținem tinerii acasă. Important este să aleagă oamenii potriviți pentru această misiune.

Vă mulțumim!

PNL

,Rog cetățenii Teleormanului să aibă totală încredere în mine,,- Marin Țole, candidat PNL președinte Consiliu Județean

Published

on

Astăzi, 29 aprilie, și-a depus candidatura la președinția Consiliului Județean Teleorman, Marin Țole, alături de echipa sa de candidați pe lista consilierilor județeni. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Senatorul Eugen Pîrvulescu pierde teren politic- I-a fost refuzat un loc eligibil pe lista de consilieri locali la Alexandria

Published

on

Dosarul în care senatorul Eugen Pîrvulescu este acuzat de fraudarea unui concurs de angajare la Serviciul de Ambulanță Teleorman, l-a făcut să piardă teren politic. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite