Connect with us

Politica

Deputatul Ică Calotă susține că despăgubirile pentru agricultură trebuie acordate urgent

Published

on

Seceta prelungită a afectat suprafete importante de culturi agricole din județul Teleorman, iar fermierii au nevoie de susținere pentru a-și continua activitatea.

„Mulți agricultori sunt acum într-o situație limită. Seceta a distrus multe culturi, altele sunt pe cale de a fi compromise, iar pagubele sunt enorme pentru cei care au investit în acest domeniu. Susțin fără echivoc acordarea de urgență despăgubirilor către agricultorii afectați de fenomenele meteo extreme, pentru a-și continua activitatea.
Omenii au consumat aproape toate resursele financiare pentru aceste culturi distruse de secetă, iar acum sunt în situația de a pierde chiar și ce au investit, nu se mai pune problema de câștig. Avem datoria, ca stat, să sprijinim în mod eficient acest domeniu foarte important pentru economia României, în special când vorbim despre situații limită, cum este aceasta. Nu le putem cere celor păgubiți să aștepte până la recolta viitoare”, declară deăitatul PN, Ică Calotă.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite