Connect with us

Politica

Senator Eugen Pîrvulescu, “Declar război USR-ului, dacă va vota moțiunea alianței toxice cu AUR și PSD!”

Published

on

Declarație de presă

Într-un context în care guvernul PNL se concentrează pe problemele reale ale românilor, pe implementarea PNRR, pe aprobarea compensării pentru consumatorul casnic și gestionarea pandemiei, preocuparea altora este aceea de a pune România pe butuci, susținând o moțiune de cenzură inutilă românilor.

Sunt cât se poate de categoric față de formațiunea USR-Plus. Dacă parlamentarii lor vor decide să voteze moțiunea care va arunca țara în haos, nu vor mai avea ce căuta într-un parteneriat cu noi la guvernare!
Îi asigur, totodată, că decizia PNL este aceea ca parlamentarii PNL să participe, marți, la moțiunea de cenzură, fără să voteze, iar în cazul în care moțiunea va trece, al cărui scop este doar acela de a da jos guvernul, într-un mod iresponsabil, vor trebui să-și asume în fața românilor această decizie pe care vor s-o ia cot la cot cu PSD și AUR.

Totuși, cum oare va putea vota USR o moțiune în care miniștrii propuși de USR-Plus sunt prezentați în moțiune, drept incompetenți? Acest lucru ar însemna, fără doar și poate, că sunt de acord și cred și ei despre miniștrii lor că au fost incompetenți.

În urmă cu numai o lună de zile, actualul președinte al USR-Plus, Dacian Cioloș, declara: „Nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme pentru că e momentul ca România să fie reformată”. Acum, alianța pe care acesta o conduce și care se declama ca fiind o formațiune politică reformistă, este dispusă să voteze o moțiune inițiată de partidul pe care îl caracterizau ca fiind un partid al regresului, și-anume PSD, alături de un alt partid pe care îl catalogau ca fiind extremist – AUR.

Să votezi alături de conspiraționiști și de cei care au manifestat chiar huliganic, strigând „criminalii” personalului medical din spitalele Covid și contra măsurilor de siguranță promovate de Ministerul Sănătății, pe când era condus tocmai de USR, este o ipocrizie fără margini a unor lideri de la USR-Plus.
Nu voi putea tolera așa ceva, drept pentru care, în cel de-al doisprezecelea ceas fac un apel la maturitatea politică a celor de la USR-Plus, primând interesul românilor.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite