Connect with us

Actualitate

Constructorii schimbă ritmul de lucru la modernizarea străzilor și trotuarelor din Roșiorii de Vede

Published

on

Întârzierile mari înregistrate la execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor și trotuarelor din municipiul Roșiorii de Vede i-au obligat pe constructori să accelereze ritmul de lucru. De un an și jumătate se lucrează la reabilitarea trotuarelor pe 23 de străzi din oraș și termenul de execuție a fost depășit. Pe 10 din cele 23 de străzi lucrările nici n-au început și există riscul ca municipalitatea să piardă finanțarea.

Sub presiunea administrației locale, constructorul a suplimentat numărul de muncitori și a format mai multe echipe pentru a lucra simultan pe mai multe străzi. Chiar și în aceste condiții se lucrează tot haotic și de mântuială, spre disperarea edilului șef al municipiului care recunoaște că și-a cam pierdut răbdarea cu ei, dar rezilierea contractului și reluarea procedurilor ar complica și mai mult situația.

Veștile sunt mai bune în ceea ce privește reabilitarea străzii Renașterii, unde contructorul este ceva mai serios și există certitudinea că lucrările vor fi finalizate în maxim două luni. Același contructor va executa și lucrările de reabilitare și modernizare pe strada Mărășești, ultima din cele 10 străzi reabilitate și modernizate  cu fonduri guvernamentale asigurate prin PNDL, încă din 2018.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite