Connect with us

Actualitate

13 cazuri noi de infecție cu COVID-19 confirmate în județul Teleorman

Published

on

Astăzi, în județul Teleorman au fost confirmate 13 cazuri noi de infecție cu COVID-19. Toate cazurile provin din același focar, iar testele au fost efectuate la București. Este vorba de persoane care lucrează la o firmă și s-au deplasat cu același microbuz la locul de muncă

11 dintre persoanele cu teste pozitive sunt asimptomatice și au optat pentru autoizolare la domiciliu. Pacienții sunt monitorizați de către medicii de familie, dar sunt și în atenția Direcției de Sănătate Publică Teleorman.

La Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unitate suport COVID-19, sunt internați 18 pacienți pozitivi și în alte 23 de cazuri se așteaptă rezultatul testelor. Nici un pacient dintre cei internați la Caritas nu este în stare gravă.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite