Connect with us

Actualitate

Ziua națională a fost sărbătorită și la Suhaia

Published

on

Sărbătoarea Centenarului a unit și românii din Suhaia într-un eveniment organizat de primărița comunei, Polexia Barbu. Evenimentul a început la ora 13 în parcul comunei ,unde cei 20 de funcționarii publici și câțiva localnici au amenajat locul petrecerii, au pregătit 300 de porții de fasole cu ciolan, tuică și vin, toate plătite din contul personal al primăriței. Muzica populară și cântecele patriotice au răsunat în comună și în această atmosferă, întâlnirea dintre cetățeni a decurs foarte bine. Nu s-au înregistrat evenimente neplăcute care să umbrească această sărbătoare iar fasolea la cazan a fost foarte gustoasă, din spusele localnicilor prezenți. Aceștia mulțumesc primăriței pentru evenimentul organizat și pentru ce le-a oferit de Ziua Națională.


Așteptările oamenilor sunt însă, legate de calitatea vieții, de creșterea nivelului de trai în comună, de atragerea de fonduri europene pentru diverse proiecte și de crearea locurilor de muncă. Cetățenii din comună sunt mulțumiți de edilul localității și de ce a facut până acum, așteaptă sărbătorile de iarnă așa cum sunt obișnuiți de primar să vina Moșul pentru cei 145 de copii ai comunei iar pentru toți localincii felicitările însoțite de mesaje de sărbători.
Noul an va fi întâmpinat în comuna Suhaia cu șampanie, muzică, voie bună și cu invitația de a fi împreună la început de an.


De Ziua Națională, primărița Polexia Barbu le-a spus suhaenilor, ” Astăzi, 1 Decembrie 2018, sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, când ne amintim cu toții de dragostea de țară, trebuie să ne dăm seama că patriotismul reprezintă mult mai mult decât atât – nu poți să iți iubest tara dacă nu iți iubesti semenii, nu trebuie să fim tot timpul de acord unul cu celălalt, însă trebuie să ne susținem, să facem front comun, să construim poduri peste diferențele de opinie pentru a urmari binele comun. Nu te întreba ce poate să faca țara pentru tine, întreabă-te mereu, ce poți să faci tu pentru țara ta ?
La mulți ani, români ! La mulți ani, România! ”
Țânțaru Marcela

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Scumpu Ionela Gina

    04/12/2018 at 19:10

    Felicitări pentru doamna primar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite