Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Vot împotriva ruperii României

Published

on

În timp ce România se luptă cu pandemia, PSD și UDMR au atentat mișelește la Statul Român național, unitar și indivizibil.
Teritoriul României este nealienabil spune Constituția României la Articolul 2.

Adoptat tacit în Camera Deputaților, proiectul de lege privind Statutul autonomiei Ținutului Secuiesc a primit, miercuri, raport negativ în Comisia de administraţie a Senatului,

Așa cum era normal, în favoarea raportului de respingere au votat 8 senatori, singurul vot împotrivă a fost cel acordat de senatorul UDMR Cseke Attila.

Reacția virulentă a președintelui României, Klaus Iohannis, despre proiectul privind Autonomia Ținutului Secuiesc, este pe deplin justificată și îndreptățită, la adresa unor lideri politici care se dovedesc a fi iresponsabili.

Advertisement
Publicitate Electorala

PNL solicită imperativ PSD-ului să pună în dezbatere și să supună votului respingerea la Senat, a acestui proiect nociv, anticonstituțional.

Atât eu, cât și colegii mei senatori liberali vom vota pentru respingerea proiectului, consecvent cu pozițiile avute și în alte momente pe proiecte similare.

Fără niciun dubiu PSD a ținut legea respectivă la sertar cu scopul de a fi adoptată tacit, iar complicitatea acestui partid este cât se poate de evidentă.

Nu putem accepta un proiect de lege care încalcă flagrant Constituția, menit să cultive iresponsabil un curent de gândire radical în comunitatea maghiară, contraproductiv și ilogic.

Totodată, consider că este  foarte grav ca problemele națiunii să fie hotărâte de majoritatea toxică PSD-istă, care acționează împotriva României și împotriva românilor.

Advertisement
Publicitate Electorala

 

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite