Connect with us

Actualitate

Vizita ministrului Ioan Daneș în județul Teleorman

Published

on

Județul Teleorman a primit marți, 23 aprilie 2019, vizita de lucru a Ministrului apelor și pădurilor, Ioan Deneș. Pe parcursul vizitei, ministrului apelor și pădurilor a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”, Victor Sandu și directorul RNP ROMSILVA, George Mihăilescu.
„Programul vizitei a inclus cele mai importante obiective de investiții din județ, pentru care Guvernul PSD a alocat 4 milioane de euro”, a spus președintele Consiliului Județean Teleorman.
„Împreună cu ministrul apelor și pădurilor am vizitat, în localitatea Bragadiru, obiectivul de investiții „Regularizare râu Vedea în zona localității Bragadiru”, iar, pe rând, obiectivele aflate la Izvoarele, Bogdana și Videle.
Pe raza acestor localități, ne-am deplasat împreună cu ministrul apelor și pădurilor la obiectivul de investiții „Decolmatare râu Izvoarele la Izvoarele”, lucrare realizată prin Programul de Gospodărire a Apelor (PGA) 2018, la cel privind „Decolmatarea râului Urlui la Bogdana, care se află în curs de execuție prin PGA 2019, precum și la obiectivul de investiții, „Regularizare râu Glavacioc și Sericu și baraj Furculești în zona orașului Videle.”
Principalele lucrări de întreținere și reparații executate pe cursurile de râu realizate prin PGA 2018 au reprezentat capacități tehnice de 39.500 mc., în valoare totală de 87,706 mii lei.
De asemenea, vizita de lucru a ministrului apelor și pădurilor la obiectivele din Teleorman a oferit posibilitatea cunoașterii amănunțite a situației și a problemelor concrete de gospodărire a apelor de pe raza județului.
Pe lângă problemele discutate cu reprezentanții autorităților locale din Teleorman, privind cele mai importante acțiuni, ministrul a constatat că în Teleorman au fost luate toate măsurile pentru protejarea populației împotriva calamităților provocate de inundații și a evitării situațiilor de risc pentru populație”, a arătat, cu prilejul acestei vizite, președintele C.J. Teleorman.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite