Connect with us

Actualitate

Vizită guvernamentală, în Teleorman, pentru susținerea proiectelor finanțate din fonduri europene

Published

on

Vicepremierul, Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș și Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului au fost, astăzi, într-o vizită de lucru în județul Teleorman. Prima întalnire a membrilor Cabinetului Orban a avut loc la Prefectura Teleorman, cu reprezentanții Apa Serv pentru a stabili foarte clar ce mai este de făcut astfel încât, la începutul lunii septembrie, să fie semnat contractul de finanțare al proiectului de extindere a rețelelor de apa- canal în localitățile urbane ale judetului. Acest proiect bate pasul pe loc, la stadiul de documentație tehnică, de aproape șase ani, în timp ce o bună parte a locuitorilor orașelor și municipiilor nu beneficiază de apă curentă și canalizare.

După discuțiile purtate cu reprezentanții operatorului județean Apa Serv, vicepremierul, Raluca Turcan, a declarat că acest proiect a fost deblocat împreună cu alte 53 de mari proiecte de acest fel, în valoare totală de 4 miliarde de lei. La Teleorman, este vorba de o investiție de 141 milioane de euro și 139.000 de beneficiari direcți care așteaptă demararea proiectului iar, astăzi, și-au luat un angajament ferm ca acesta va fi realizat.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite