Connect with us

Administratie

Victor Drăgușin și-a început noul mandat de primar al Alexandriei

Published

on

Astăzi, Victor Drăgușin a depus jurământul cu mâna pe Constituție și Bililie, în prezența consilierilor locali aleși  in 27 septembrie 2020.

Totodată s-a dat citire Încheierii civile privind validarea mandatului de primar al lui Victor Drăgușin.
În cadrul aceleiași ședințe, Secretarul General al municipiului Alexandria – Ceciu Alexandru, a solicitat întrunirea membrilor Consiliului Local pentru a supune la vot proiectul ordinii de zi cu privire la componența comisiilor de specialitate pe domenii de activitate ale Consiliului Local al municipiului Alexandria, după cum urmează:

COMISIA PENTRU AMENAJAREA TERITORIULUI, URBANISM, ADMINISTRAREA DOMENIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT, PROTECȚIA MEDIULUI, REALIZAREA LUCRĂRILOR PUBLICE
1. Ghicică Maria
2. Chiran Valentin Florin
3. Augustin Ioan
4. Bulumac Gabriel
5. Grigore Nicușor
COMISIA PENTRU ACTIVITĂȚI ECONOMICE, BUGET FINANȚE, SERVICII PUBLICE ȘI AGRICULTURĂ
1. Augustin Ioan
2. Cobârlie Silvia
3. Din Nelu
4. (vacant)
5. Vecu Mihai
COMISIA PENTRU ACTIVITĂȚI JURIDICE, ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ, APARAREA ORDINEI PUBLICE, RESPECTAREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR CETĂȚENILOR
1. Din Nelu
2. Micu Cătălin
3. Cobârlie Silvia
4. Ene Ionela
5. Modrigală Constanța Claudia
COMISIA PENTRU SĂNĂTATE, ÎNVĂȚĂMÂNT, CULTE, MUNCĂ ȘI PROTECȚIE SOCIALĂ, PROTECȚIA COPILULUI
1. Petcu Marian Dragoş
2. David Aurelia Elena
3. Panagoreț Ioana
4. (vacant)
5. Epure Haralambie
COMISIA PENTRU ACTIVITĂȚI CULTURALE, SPORT ȘI TURISM
1. Panagoreț Ioana
2. Ene Ionela
3. Micu Cătălin
4. Szabo Atilla
5. (vacant)
Pozițiile vacante vor fi ocupate în cadrul unei ședințe ulterioare, după validarea a 2 consilieri de la PNL și 1 consilier de la PSD.

Administratie

Circ provocat în primăria Gălăteni de finul fostului primar

Published

on

Vineri 5 aprilie, Matei Ionel Ninel Savu, finul fostului primar George Cernea, s-a prezentat la primăria comunei Gălăteni cu o cerere, prin care solicita o adeverință pentru fratele acestuia, dorind să-l ia în spațiu( conform înscrisurilor din adeverință). (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

COMUNICAT DE PRESĂ cu privire la semnarea contractului de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, blocuri V4, V5, V6, V7 în municipiul Alexandria”

Published

on

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a semnat contractul de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, blocuri V4, V5, V6, V7 în municipiul Alexandria”, finanțat prin P.N.R.R., Componenta C5 – Valul Renovării. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite