Connect with us

Actualitate

Victor Drăgușin, președintele PSD Alexandria și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

Published

on

Ieri, președintele PSD Alexandria, Victor Drăgușin și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar. Tot ieri, reprezentanții Organizației municipale Alexandria au depus și listele cu candidații desemnați pentru funcțiile de consilieri locali, însoțite de listele cu semnăturile de susținere.

”Am plecat pe acest drum – cel de primar, cu două idei principale care s-au regăsit ulterior în tot ceea ce am făcut pentru Alexandria și pentru comunitatea noastră:

– Un oraș – mai verde, mai curat, mai sigur;

– Să fiu ”omul de lângă tine” de fiecare dată când cetățeanul a avut nevoie de sprijin.

Am reușit ca aceste două deziderate să le integrez în toate propunerile și  proiectele mele și de aceea pot spune astăzi cu certitudine, având în acest moment, când discutăm, fonduri europene atrase în Alexandria de peste 210.000.000 lei și fonduri guvernamentale de peste 200.000.000 lei,  că suntem municipiul reședință de județ care a reușit să ducă gradul de urbanizare la maximul posibil, nu mai avem străzi din pământ, fără trotuare sau zone în care nu am făcut reabilitări urbane majore, cu hectare de parcuri reabilitate, cu grădinițe și școli prietenoase și dotate modern, cu edificii și servicii sociale unde oamenii aflați în situații limită găsesc o soluție și un sprijin, cu dotări generoase și moderne pentru practicarea sportului și pentru relaxare. Acum, astăzi când mi-am depus candidatura pentru funcția de primar, avem peste 30 de proiecte în diverse stadii de implementare, finanțate din diverse surse, multe dintre ele realizate cu sprijinul și susținerea președintelui Adria Gâdea alături de care vom scrie și depune și alte proiecte. Pentru finalizarea acestor proiecte și pentru demararea noilor investiții cu fonduri europene disponibile în perioada 2021-2027 vom CONTINUA IMPREUNĂ!”, a declarat primarul, Victor Drăgușin.

Echipa de consileri locali cu care primarul Victor Drăgușin vine în fața cetățenilor pe 27 septembrie 2020 este una în care se regăsesc oameni valoroși, cu pregătire profesională superioară, cu experiență acumulată în domeniile în care activează cu rezultate deosebite, recunoscuți în comunitatea pentru seriozitate și implicarea civică și profesională și care prin propunerile și proiectele pe care împreună le vor dezvolta, Alexandria va continua să evolueze urban și să ofere noi soluții pentru toți locuitori săi.

Propunerile de candidați pentu alegerea Consilului Local al municipiului Alexandria:

 1.DrăgușinVictor 
 2.AugustinIoan 
 3.PanagorețIoana 
 4.PetcuDragoș 
 5.MicuCătălin 
 6.DavidAurelia-Elena 
 7.EneIonela 
 8.ChiranValentin 
 9.GhicicăMaria 
 10.DinNelu 
 11.CobârlieSilvia 
 12.StreinuMarius 
 13.CureaGina 
 14.FotaViorel 
 15.DragneaConstantin 
 16.DonceaBogdan 
 17.VătămanȘtefan 
 18.CernatSorina 
 19.CiobanuBogdan 
 20PârvuIoana 
 21.IlieSorin 
 22.GeorgescuSorin 
 23.ManeaSorin 
 24.MeliszekGeorge 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite