Connect with us

Actualitate

Viceprimar liberal la Cervenia după aproape doi ani de procese

Published

on

Primăria comunei Cervenia are, începând de astăzi, viceprimar liberal, informează PNL Teleorman. După aproape doi ani de procese, Ion Mușat, ales viceprimar înainte de alegerile partiale locale din 2017 nu și-a putut exercita funcția în care a fost ales de Consiliul local pentru că Instituția Prefectului județului Teleorman a cerut în  instanță anularea actului emis de administrația locală.

Cererea de anulare a fost respinsă atât de Tribunalul Teleorman, cât și de Curtea de Apel București. Decizia din 07.03.2019 a Curții de Apel fiind definitivă, liberalul Ion Mușat poate să-și ocupe funcția de viceprimar, cu o întârziere de un an și jumătate, dar și așa PNL Teleorman spune că s-a făcut dreptate în acest caz.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite