Connect with us
Publicitate Electorala

Politica

Vicepreședintele CJ Teleorman a fost exclus din PNL

Published

on

Lipsa de implicare în deciziile politice liberale și acțiunile repetate care contravin intereselor partidului au dus la excluderea domnului Adrian Florescu din Partidul Naţional Liberal. Decizia radierii de drept a fost luată, astăzi, în ședința Biroului Politic Județean al PNL Teleorman cu 20 de voturi pentru și unul împotrivă, exprimate de cei 21 de membri prezenți.

Din poziția sa de vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman, funcție politică pe care a ocupat-o cu susținerea PNL Teleorman, Adrian Florescu și-a folosit în repetate rânduri influența decizională pentru a favoriza Partidul Social Democrat Teleorman.

Încălcarea gravă a responsabilităților care îi revin ca membru de partid este aspru sancționată, iar Adrian Florescu și-a pierdut calitatea de membru PNL și susținerea politică în funcția pe care o ocupă.

PNL Teleorman

Administratie

Adevărul iese la suprafață în Năsturelu

Published

on

Primarul din Năsturelu ,Dănuț-Florin Cristea se confruntă la nivel de comună cu o problemă. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman alături de echipa sa, și-au depus candidaturile

Published

on

Vineri, 26 aprilie, , Adrian- Ionuț Gâdea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de colegii din echipa PSD Teleorman. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

,Rog cetățenii Teleormanului să aibă totală încredere în mine,,- Marin Țole, candidat PNL președinte Consiliu Județean

Published

on

Astăzi, 29 aprilie, și-a depus candidatura la președinția Consiliului Județean Teleorman, Marin Țole, alături de echipa sa de candidați pe lista consilierilor județeni. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite