Connect with us

Actualitate

Validare cu cântec în Consiliul local Roșiorii de Vede

Published

on

Validarea unui nou consilier local din partea UNPR la Roșiorii de Vede a fost contestată chiar la începutul ședintei ordinare a Consiliului local de un alt membru supleant ales pe listele UNPR în 2016. Locul din Consiliul local a devenit vacant odată cu demisia Ionelei Chiriac, în locul căreia  UNPR Teleorman a propus validarea următorului supleant care îndeplinește condițiile legale, Ecaterina Florea.

Cea care a depus pe masa Consiliului local o contestație împotriva acestei propuneri de validare a noului consilier din partea UNPR, Doina Culeac susține că nu s-a respectat ordinea din liste și dumneaei este cea care trebuie să ocupe această funcție, nu Ecaterina Florea.

Fiind vorba de o problemă ce ține strict de formațiunea politică din care fac parte cele două doamne, comisia de validare  constată că sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate și nu a fost semnalată nici o fraudă în alegerea doamnei Ecaterina Florea procedând la validarea mandatului de consilier local din partea UNPR.

Coincidență sau nu, noul consilier local, Ecaterina Florea este mama Ionelei Chiriac, cea care a demisionat din funcție. Surse din interiorul UNPR spun că toți membri supleanți aleși pe listele UNPR care se aflau în fața doamnei Ecaterina Florea au fost excluși din partid pentru lipsă de activitate.

T.C.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. CULAC DOINA

    31/05/2019 at 09:15

    DA ASA ESTE NUMIREA DOAMNEI FLOREA ECATERINA PE LOCL VACANT DE CONSILIER UNPR ESTE NELEGALA DEOARECE NOI TOI CEI CARE AM FACUT PARTE DIN ORGANIZATIA UNPR ROSIORII DE VEDE NU AM FOST CONTACTATI DE VREO PERSOANA DIN UNPR TELEORMAN PENTRU CONTINUAREA ACTIVITATII LA ORGANIZATIA ROSIORII DE VEDE BA MAI MULT NU AM MAI AVUT NICI UN LOC UNDE SA NE INTILNIM SI SA NE DESFASURAM ACTIVITATEA AFLIND CA SEDIUL PE CARE IL DETINEAM IN TIMPL CAMPANIEI DIN 2016 NU MAI APARTINEA PARTIDULUI FIIND EXPIRAT CONTRACTUL, DRCI EU MA INTREB PE CE CRITERII AM FOST EXCLUSI SI DACA NU TREBUIA OARE MA INTREB SI EU SA FIM SI NOI CONVOCATI INTR-O EVENTUALA SEDINTA DE PARTID UNDE SA SE FACA ACESTE PROPUNERI SA STIM CARE SUNT MOTIVELE SI SA AVEM DREPTUL LA REPLICA. EU CONSIDER CA ACEA DECIZIE DATA ESTE TOTAL NELEGALA SI PENTRU MOTIVUL CA CEI CARE ERAU INDRETATITI SA FACA ACEASTA ANALIZA ERA ORGANIZATIA ROSIORII DE VEDE DE CARE EU AM FOST PROPUSA PENTRU CNSILIERI .VOI FACE CONTESTATIE LA CONTENCIOS DEOARECE CONSIDER CA ESTE SI O INCOMPATIBILITATE FIIND MAMA PROPUSA IN LOCL FIICEI .ASA STIM NOI SA RESPECTAM OAMENII CARE ISI ADUC UN MARE APORT IN REZULTATELE OBTINUTE DE PARTID.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite