Connect with us

Actualitate

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pentru “patru capre maro”

Published

on

Polițiștii de la postul din Nanov au fost eroii zilei de 9 octombrie după ce au reușit să prindă doi indivizi și să găsească mașina pe care aceștia au ascuns-o la marginea localității Licuriciu,  pe un teren plin de arbuști și buruieni.

Urmărirea autoturismului cu numere de Bulgaria a început în localitatea Marița, comuna Calinesti, după ce acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor. Pentru a opri mașina urmarită, polițiștii au folosit armamentul din dotare trăgând patru focuri de armă în plan vertical, dar fugarii și-au continuat cursa către Antonesti. Au incercat sa scape lăsând mașina pe un camp de la marginea localitatii Licuriciu. În autoturismul abandonat polițiștii au găsit patru capre de culoare maro, conform informațiilor primite de la IPJ Teleorman.

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul postului de Poliție rurală Nanov și încă se fac cercetări pentru identificarea șoferului și a pasagerului din mașina cu numere de Bulgaria și despre  proveniența animalelor.

T.C.

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite