Connect with us

Actualitate

Un tânăr crescut în orfelinate ajută copiii și bătrânii nevoiași

Published

on

Este povestea unui tânăr din București, abandonat de părinți și trecut prin leagănele de copii încă din primele zile de viață. Marcat de suferințele prin care a trecut, acum se preocupă de nevoile orfanilor dar și a bătrânilor năpăstuiți de soartă.
Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care nu a împlinit încă 33 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o în orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise trei ani.
Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.
Bătăile luate în orfelinate, l-au marcat se pare pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat. Acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el.
Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație non-profit. „Dăruind vei dobândi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.
Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! Zâmbetul de pe fața lor!

Asociația MicNews acționeaza în beneficiul copiilor cu afecțiuni grave și ai celor care provin din medii defavorizate.Voluntarii sunt, în mare parte, proveniti din instituțiile statului. Săptămâna viitoare, fondatorul asociației, Mihai Căldăraru împlinește 33 de ani, iar de ziua lui vrea să-i ajute pe alții.

Contact pentru un zâmbet! – Mihai Căldăraru, tel. 0739-570.999

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite