Connect with us

Actualitate

Un alt primar incompatibil, Florea Grosu, se vrea administrator public

Published

on

Primarul comunei Nanov, Florea Grosu, declarat incompatibil cu decizie definitiva de la instantă, nu a mai așteptat să fie demis de prefectul județului și după modelul primarilor de la Siliștea si Crângeni își aranjează un post de administrator. Din postura de primar, încă în functie, scoate la concurs postul de administrator public ticluind condiții dupa pregătirea și priceperea sa. Pe lângă obișnuitele condiții pentru ocuparea acestui post important și foarte bine plătit din administrație, există și niște cerințe de aptitudini copiate parcă dintr-un CV menit să impresioneze un angajator de top, nu doar o biată primărie de comună teleormaneană.

Presupun că Florea Grosu s-a privit în oglindă și a văzut ca are  multe aptitudini, așa i-a venit inspirația să ticluiască anunțului de concurs unde scrie negru pe alb cât de dotat trebuie să fie ocupantul, citam ” aptitudini legate de procesul decizional, de organizare şi coordonare, de analiză şi sinteză, planificare şi acţiune strategică, control şi depistare deficienţe, rezolvare operativă şi eficientă a problemelor, excelentă comunicare orală şi scrisă, capacitate de observaţie, capacitate de relaţionare cu superiorii, colegii, subordonaţii şi publicul, de consiliere şi îndrumare, gândire logică şi clară, capacitate de adaptare, precum şi de gestionare eficientă a resurselor alocate, abilităţi de negociere şi mediere, capacitate de convingere, autocontrol, echilibru psihoemoţional, capacitate de a lua decizii”.

Data concursului pentru postul de administrator public al comunei Nanov, cu dedicație pentru Florea Grosu, este 25 ianuarie pentru proba scrisă, urmată de un interviu în data de 29 ianuarie. Până atunci, poate va fi emis și ordinul de demitere din funcție, asta dacă secretarul comunei transmite referatul ce stă la baza ordinului de încetare a mandatului de primar înainte de termen.

Potrivit ANI, Florea Grosu, primarul din Nanov ”s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 – 27 iunie 2012, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar și funcția de administrator al S.C. EPILOG S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.

Teodora Ciofalcă

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. statul paralel

    10/10/2020 at 18:19

    ce primar escroc,pacat de primaria care asteapta de doua mandate de primar sa i se puna tabla noua pe acoperis! arara ca o cocina tabla de pe acoperisul primariei de primarul grosu florian!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite