Connect with us

Actualitate

Un alt primar incompatibil, Florea Grosu, se vrea administrator public

Published

on

Primarul comunei Nanov, Florea Grosu, declarat incompatibil cu decizie definitiva de la instantă, nu a mai așteptat să fie demis de prefectul județului și după modelul primarilor de la Siliștea si Crângeni își aranjează un post de administrator. Din postura de primar, încă în functie, scoate la concurs postul de administrator public ticluind condiții dupa pregătirea și priceperea sa. Pe lângă obișnuitele condiții pentru ocuparea acestui post important și foarte bine plătit din administrație, există și niște cerințe de aptitudini copiate parcă dintr-un CV menit să impresioneze un angajator de top, nu doar o biată primărie de comună teleormaneană.

Presupun că Florea Grosu s-a privit în oglindă și a văzut ca are  multe aptitudini, așa i-a venit inspirația să ticluiască anunțului de concurs unde scrie negru pe alb cât de dotat trebuie să fie ocupantul, citam ” aptitudini legate de procesul decizional, de organizare şi coordonare, de analiză şi sinteză, planificare şi acţiune strategică, control şi depistare deficienţe, rezolvare operativă şi eficientă a problemelor, excelentă comunicare orală şi scrisă, capacitate de observaţie, capacitate de relaţionare cu superiorii, colegii, subordonaţii şi publicul, de consiliere şi îndrumare, gândire logică şi clară, capacitate de adaptare, precum şi de gestionare eficientă a resurselor alocate, abilităţi de negociere şi mediere, capacitate de convingere, autocontrol, echilibru psihoemoţional, capacitate de a lua decizii”.

Data concursului pentru postul de administrator public al comunei Nanov, cu dedicație pentru Florea Grosu, este 25 ianuarie pentru proba scrisă, urmată de un interviu în data de 29 ianuarie. Până atunci, poate va fi emis și ordinul de demitere din funcție, asta dacă secretarul comunei transmite referatul ce stă la baza ordinului de încetare a mandatului de primar înainte de termen.

Potrivit ANI, Florea Grosu, primarul din Nanov ”s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 – 27 iunie 2012, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar și funcția de administrator al S.C. EPILOG S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.

Teodora Ciofalcă

Continue Reading
1 Comment

1 Comments

  1. statul paralel

    10/10/2020 at 18:19

    ce primar escroc,pacat de primaria care asteapta de doua mandate de primar sa i se puna tabla noua pe acoperis! arara ca o cocina tabla de pe acoperisul primariei de primarul grosu florian!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite