Connect with us

Actualitate

Ultimele pomeni ale Guvernului demis, un jaf la drumul mare!

Published

on

În ciuda somării făcute de liderul PNL, Ludovic Orban, Executivul Dăncilă trage cu disperare să adopte pe repede înainte, în ședința de guvern de luni, 28 noiembrie, un proiect de hotărâre privind alocarea fondurilor necesare pentru plata facturilor din programele PNDL 1 şi PNDL 2, spre satisfacția și îmbuibarea baronilor PSD, iar în treacăt să ia și decizia de majorarecu 100 de lei a salariului minim brut, începând cu anul viitor, după care la numai o zi o atare decizie să o “paseze” nouluiExecutiv, chit că nu-i aparține.
Sfidarea de care dă dovadă premierul demis întrece orice măsură, ne luând în seamă solicitarea premierului desemnat, Ludovic Orban, prin care cere imperativ ca până la învestirea noului Executiv, ce va avea loc săptămâna viitoare, să nu fie adoptate decât măsurile de sprijin și de solidaritate pentru oamenii care într-adevăr au nevoie.
În mod evident, aceste pomeni cu impact electoral, au și un impact negativ asupra economiei naționale, dar asemenea practici sunt consacrate în PSD, care și-a făcut un obiectiv din a pârjolibugetul național, mătrâșind veniturile colectate de la contribuabilii României, după voia și pofta baronilor de partid.
Pentru binele României și al românilor de bună credință, asemenea practice păguboase trebuie să înceteze de îndată, odată cu învestireaGuvernului PNL, condus de LudovicOrban.

Președinte PNL Teleorman, senatorEugenPîrvulescu

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite