Connect with us

Actualitate

Tocăniță la ceaun preparată în holul Primăriei Siliștea

Published

on

Nu cred că știu prea mulți despre Primăria Siliștea că este monument istoric.Nici nu prea îți dai seama de importanța istorică după aspectul clădirii cu multe termopane și pereți coșcoviti, unde miroase a mâncare mai ceva ca la cantină.

Deși  sunt obligați „să asigure efectuarea lucrărilor de conservare, consolidare, restaurare, precum și a oricăror alte lucrări, conform prevederilor legale, numai de către persoane fizice sau juridice atestate în acest sens și să prevadă în contracte condițiile și termenele de execuție cuprinse în avizul de specialitate”, la Primăria Siliștea se plachează pereții interiori cu rigips, în regie proprie.

Teoretic, pentru orice modificare, indiferent că este pe interior ori pe exterior, ai nevoie de avizul Direcției Județene pentru Cultură, practic, faci ce te taie capul.

Masa este aranjată, tocănița preparată, în regie proprie. Să mai spună cineva că angajații primăriilor de la țară nu o duc bine. În ziua de alegeri ce aveți la meniu?

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite