Connect with us

Actualitate

‹‹Teleorman Pop Fest››2019 – Ediție Jubiliară

Published

on

În perioada 8-9 mai, Consiliului Județean Teleorman, prin Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman, organizează cea de-a 50-a ediție a Festivalului-concurs național de muzică ușoară românească „Teleorman Pop Fest” 2019.

Cel mai longeviv festival de acest gen din țară, Festivalul național de muzică ușoară „Ghiocelul de Aur”, cunoscut din 2016 drept „Teleorman Pop Fest”, a avut nu numai meritul de a promova muzica ușoară românească, cât și pe acela de a descoperi, afirma și lansa tinere “voci” , susținându-le la începutul carierei muzicale.

Concursul va debuta miercuri, 8 mai, sub forma unui spectacol cu public. Criteriile de apreciere prin care vor fi departajați concurenții sunt atât calitățile vocal-interpretative și prezența scenică, cât și valoarea și gradul de dificultate al pieselor muzicale prezentate. Juriul va fi format din personalități marcante ale muzicii ușoare românești, redactori de emisiuni radio și de televiziune, personalități culturale de primă mărime.

O orchestră formată din muzicieni profesioniști va acompania concurenții, iar totul va fi realizat „live”. Fiecare concurent va obține o notă care va reprezenta media notelor membrilor juriului.

Evenimentele cele mai așteptate, Gala laureaților și Festivitatea de decernare a premiilor vor aduce cele mai mari emoții, atât tinerilor interpreți, cât și publicului iubitor de muzică ușoară românească de cea mai bună calitate.

Acestea se vor desfășura a doua zi, când spectatorii vor avea ocazia să vadă pe scena festivalului recitaluri ale unor soliști și trupe de renume. Toate aceste momente excepționale sunt organizate în seara zilei de 9 mai, când va avea loc un adevărat regal muzical în municipiul Alexandria,  pe platoul din fața Casei de Cultură.

Vor fi oferite laureaților premii în bani, pe lângă acestea fiind recompensați cu diplome și plachete, iar ceilalți concurenți vor primi diplome de participare:

TROFEUL  ’’Teleorman Pop Fest” – 4.000  lei;

Premiul  I – 2.500  lei;

Premiul  II – 2.000  lei;

Premii  III – 1.500   lei;

Premiul de popularitate – 1.000   lei;

Premiul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman – 600   lei.

Consiliul județean Teleorman invită toți iubitorii muzicii ușoare românești la un festival de cea mai înaltă ținută artistică, pe scena căruia vor străluci tinerele talente, în cea de-a 50-a primăvară muzicală teleormăneană.

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite