Connect with us

Actualitate

Tel Drum deszăpezește drumurile Teleormanului și în această iarnă

Published

on

Aproape 800 km de drum teleormănean vor fi deszăpeziți , în această iarnă, tot de TEL DRUM în asociere cu o altă firmă celebră când vine vorba de contracte grase pe bani publici, FINCODRUM S.A Brașov. Două firme de casă ale unor partide rivale în politică dar prietene în afaceri, PSD și PNL împart banii publici din contracte obținute în asociere.
Acum întelegem de ce a ezitat Consiliul județean trei săptămâni să ne spuna cine deszăpezește județul Teleorman în această iarnă. Întreținerea curentă a drumurilor județene pe timp de iarnă în perioada 2017 – 2021 face obiectul unui acord cadru încheiat de Consiliul județean Teleorman în baza căruia” a fost încheiat contractul subsecvent de servicii privind întreţinerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene din judeţul Teleorman în perioada 2018 – 2019 cu Asocierea S.C TEL DRUM S.A. – S.C. FINCODRUM S.A., în valoare de 20.085.867,53 lei fără T.V.A.”
Sectoarele de drum judeţean aflate în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, necesare a fi întreţinute pe timp de iarnă totalizează 798,050 km, ne mai comunica instituția condusă de Dănuț Cristescu, după îndelungi insistențe.
Dacă pentru teleormăneni, TEL DRUM nu mai este o enigmă, se cuvine să facem câteva precizări despre asociata acesteia la întreținerea drumurilor județului pe timp de iarna, FINCODRUM, descendenta unei firme ce a aparținut Ministerului Transporturilor pe vremea când acesta era condus de PDL, ajunsă cu ceva sprijin politic în mana afaceristului Ioan Drăgoi.
La așa drumari cu experiență, teleormănenii nu au de ce să-și facă griji că s-ar putea împotmoli pe drumurile județului în aceasta iarnă. De fapt, Consiliul județean de asigură că “este pregătit pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier pe drumurile judeţene din judeţul Teleorman în iarna 2018 – 2019”, are chiar și un plan operativ de acțiune aprobat prin Horărârea nr. 102/27.08.2018.
În ceea ce privește închiderea unor tronsoane de drum în caz că ninge și e viscol, așa e iarna pe la noi, Consiliul județean nu exclude aceasta posibilitate, dacă situația impune o astfel de măsura, dar numai în cazuri punctuale.
După cum arată prognoza meteo, cei doi “maeștri “ ai deszăpezirilor vor avea de lucru prin Teleorman, pe bani, bineînteles.
Teodora Ciofalcă

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite