Connect with us

Actualitate

Spitalul din Videle a fost desemnat unitate suport COVID-19 pentru pacienții cu simptomatologie ușoară și asimptomatici

Published

on

În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populației din județul Teleorman și având în vederea gradul de ocupare a Spitalului municipal ”Caritas” Roșiorii de Vede, unitate suport COVID stabilită prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 555/2020 pentru județul Teleorman, precum și a gradului de ocupare a Spitalului Orășenesc SRL Videle, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Teleorman, desemnează Spitalul Orășenesc SRL Videle ca unitate medicală suport COVID pentru bolnavii asimptomatici și cu simptomatologie ușoară de la nivelul județului Teleorman.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman va înainta această propunere Ministerului Sănătății în vederea emiterii ordinului ministrului de desemnare a Spitalului Orășenesc SRL Videle ca unitate medicală suport COVID pentru județul Teleorman.

CP

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite