Connect with us

Actualitate

Spații destinate triajulului epidemiologic în curtea spitalului Caritas

Published

on

În urma cu câteva zile, la spitalului Caritas Roșiorii de Vede a fost montat un cort pentru triajul epidemiologic al pacienților. Nimeni nu intră în incinta unității medicale fără să fie evaluat de personalul medical ce asigură permanența în cortul special amenajat în acest scop.

Astăzi, administrația locală a pus la dispoziția spitalului municipal și două căsuțe din lemn ce vor fi folosite pentru triajul pacienților care vor să ajungă la cabinetele din policlinică. Căsuțele au fost amplasate în curtea spitalului și pentru a deveni funcționale vor fi dezinfectate și amenajate corespunzător. Până acum triajul pacienților avea loc în incinta policlinicii.

De la declararea stării de urgență, la Spitalul municipal Caritas s-a decis ca toate secțiile să-și reducă funcționarea la jumătate, iar pacienții sunt rugați să vină la spital doar pentru urgențe majore. Chiar și în aceasta situație pacienții cu probleme grave sunt tratați în continuare la spitalul Caritas. Pentru problemele minore, pacienții trebuie să se adreseze medicului de familie, de preferat telefonic pentru a evita deplasările și contactul cu alte persoane.

Conducerea spitalului face apel la roșioreni să fie responsabili,  să respecte regulile impuse de autoritați și să ia toate masurile pentru a se proteja.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite