Connect with us

Politica

Senator Eugen Pîrvulescu: ” Teleormanul a primit bani pentru extindrea rețelelor de gaze naturale”

Published

on

Dragi teleormăneni,
Zilele trecute v-am informat că așteptăm alocarea sumelor pentru racordarea la rețelele de gaze naturale.

Aceasta este prioritatea numărul unu în Teleorman și pentru asta m-am zbătut și am prezentat către autoritățile centrale situația reală dezastruoasă din județul Teleorman, și anume faptul că niciuna dintre cele 92 de comune nu sunt racordate la rețeaua de gaze. Inadmisibil pentru România în anul 2022!

Astăzi, aceste eforturi au fost încununate de succes, Ministerul Dezvoltării alocând județului nostru, prin programul „Anghel Saligny”, suma considerabilă de 229.126.742 lei pentru rețelele de distribuție a gazelor naturale, județul nostru situându-se astfel pe locul 3 la nivel național.

Programul „Anghel Saligny” produce efectele dorite. Teleormanul a primit în decurs de câteva zile 1.761.519.114 lei astfel:
➡️ 1.532.392.372 lei pentru proiectele care vizează alimentarea cu apă, canalizare și asfaltare
➡️ 229.126.742 lei pentru proiectele de racordare la rețelele de gaze naturale.

#DezvoltămTeleormanul

Eugen Pîrvulescu, senator PNL Teleorman

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite