Connect with us

Politica

Senator Eugen Pîrvulescu-“Asigur teleormănenii că principaul meu scop, după ce am obținut un nou mandat de senator, este continuarea programelor demarate în Teleorman.”

Published

on

Declarație de presă

Investițiile pe care le-am anunțat în județul nostru, în campania electorală, nu au rămas simple promisiuni de politician candidat.

Vreau să asigur teleormănenii că principaul meu scop, reiterat imediat după ce am obținut un nou mandat de senator, este continuarea programelor demarate în Teleorman.

După un an destul de dificil, din toate punctele de vedere, sunt în măsură să vă anunț că Guvernul Cîțu continuă finanțările pentru a realiza ceea ce ne-am propus pentru județul nostru sărăcit în decursul multor ani de indiferență politică, din partea celor care ne-au condus.

Guvernul Cîțu prelungește contractele de finanțare prin PNDL 2. Astfel, în 2021, vor fi alocate fonduri pentru realizarea investițiilor în infrastructură, în toate domeniile: rețele de apă și canalizare, modernizarea și construirea unor școli și dispensare, respectiv asfaltarea de drumuri.

Mai mult, pentru beneficiarii din județul nostru Guvernul Cîțu facilitează semnarea contractelor în Teleorman, fără a mai fi nevoie de deplasarea acestora la minister.
Așadar, anul 2021 va marca multe investiții în județul nostru. V-am promis, ne ținem de cuvânt, iar faptele vor vorbi de la sine.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

#InvestițiiMajore
#DezvoltămTeleormanul
#NeRespectămPromisiunile

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite