Connect with us

Actualitate

Secretarul Primăriei Drăcșănei vrea “să-i explice ziarul cum își face pretins ziaristele meseria”

Published

on

Am primit un mesaj, cel mai probabil, de la secretarul comunei Drăcșănei, deși nu am înteles prea bine, din cauza modului de exprimare, dacă este de la una sau mai multe persoane. Mesajul, ce se vrea a fi un drept la replică este de fapt un text plin de greșeli în care cineva își dă cu părerea despre un articol publicat pe site-ul ziarului nostru, așa că îl vom trata ca atare. Chiar dacă nu respectă condițiile legale și procedura de exprimare a dreptului la replică, vă prezentăm textul integral:

“În virtutea dreptului la replică şi a corectei informări a opiniei publice, in legatura cu articolul “Cum aruncă PSD cu banii pe Glonț de la Drăcșănei” publicat in ziarul Contrapunct din data de 16.05.2019, Florian Calota, secretar la Primaria Dracsenei si nu Florin Calota cum in mod eronat apare in articol, precizez:
Cele doua doamne, pretins ziariste, pentru ca nu s-au prezentat in nici un fel ca fiind ziariste din partea ziarului Contrapunct, au intrat in incinta primariei si fara a discuta cu cineva sau a cere voie cuiva, au incercat sa intre in biroul primarului, birou la care usa era deschisa, cu toate ca nu era nimeni in acel birou. Secretarul nu a facut nimic altceva decat sa le atraga atentia ca in birou nu este nici primarul si nici viceprimarul si ca nu pot intra in birou cand si cum vor, mai ales ca nici nu s-au prezentat cine sunt. Aceasta a fost scanteia care a facut ca una dintre doamne sa isi piarda cumpatul, motivat de faptul ca nu este lasata sa stea in biroul primarului. Sunt stupefiat de afirmatiile pe care le fac in acest articol si de jignirile pe care mi le aduc. Eu nu le-am jignit in nici un fel si nici acestea nu aveau dreptul de a ma jigni ca fiind “o piranda care si-a pierdut puradelul” sau “mitocanul de serviciu”. Personal astept scuze din partea ziarului Contrapunct si din partea celor doua doamne pretins ziariste. Si astept din partea ziarului un punct de vedere asupra modului in care cele doua doamne pretins ziariste isi face meseria”.

Îmi cer scuze dacă dintr-o eroare absolut regretabilă, singura pe care mi-o asum, l-am numit Florin în loc de Florian. Bine că am lămurit o problemă majoră! Cât despre  comparația cu “piranda”, aceasta se referea la atitudine, nu la persoană.

După ce s-a dat în spectacol într-o instituție publică, secretarul primăriei se simte ofensat că incidentul a fost menționat într-un articol din ziarul nostru, al “pretins ziaristelor”, cum ne numește funcționarul public cu comportament grosolan, uitând că statutul îl obligă să respecte un cod de conduită profesională în relația cu cetățeanul, indiferent ce profesie are acesta. Înteleg că domnul Florian așteaptă scuze din partea noastră pentru că l-am” jignit” și “stupefiat”, după ce “nici nu ne-am prezentat cine suntem”.

Așa facem! Ne cerem scuze cetățenilor acestei țări care vă asigură salariul frumușel de secretar pentru că ocupați o funcție pe care nu o meritați, că în cei 25 de ani de experiență, pe care pretindeți că o aveți, nu ați reușit să vă însușiți codul de conduită al funcționarului public, că vă credeți stăpan într-o instituție ce aparține comunității, că avizați pentru legalitate actele administrative ale comunei, dar nu vă exprimați corect în limba română.

pretins ziarista care nu și-a pierdut cumpătul

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite