Connect with us

Actualitate

Școlile din Teleorman rămân închise și vineri, 25 ianuarie

Published

on

Ministerul Educației a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învaățământ preuniversitar, vineri 25 ianuarie. În ordinul emis de ministrul educației, Ecaterina Andronescu se menționează că suspendarea cursurilor în această zi nu trebuie să afecteze parcurgerea programei școlare pâna la finalul semestrului.

Suspendarea cursurilor pe 25 ianuarie s-a decis de comun acord cu  Ministerului Sănătății în urma raportărilor privind evoluția infecțiilor gripale, numarul acestora fiind în creștere. Conform specialiștilor, ne aflăm la doar câteva zile distanță de declararea epidemiei de gripă, dacă se menține caracterul epidemic încă o săptămână. Cel puțin pentru următoarele patru zile, copiii stau acasă și nu vor mai fi atât de expuși ca în colectivitate.

Toate unitățile de învățământ din Teleorman răman închise până la sfârșitul săptămânii, iar luni, când elevii  se întorc la școala va fi reluat și triajul epidemiologic zilnic.

 

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite