Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Sărbătorile de iarnă vin în Teleorman cu concedieri

Published

on

De obicei, Moș Nicolae și Moș Crăciun aduc daruri copiilor care au fost cuminți. Anul acesta, nici nu mai contează dacă au fost cuminți sau au luat note bune. Părinții lor vor fi concediați. Este cel mai teribil cadou pe care îl poate primi o familie de sărbători sau la început de an. Pierderea locului de muncă al unuia dintre părinți. Societatea românească se duce….echilibrul în această societate s-a pierdut….sărăcia ne-a învăluit.
Guvernul Dăncila si PSD elaborează un proiect de reorganizare și comasare a unor instituții și agenții guvernamentale, încă din primăvară. Proiectul va duce la dispariția unor instituții, precum și la posibile concedieri de bugetari.
Unul dintre scenariile de lucru pentru Ministerul Muncii e comasarea într-o singură instituție a tuturor agențiilor guvernamentale subordonate acestui minister: Inspecția Muncii, Casa Naționala de Pensii, Agentia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, (ANOFM), Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS).
Se pregătesc concedieri masive pentru bugetari! Peste 4.000 de posturi dispar din sistemul public Peste patru mii de posturi dispar, potrivit unui proiect postat deja pe site-ul Ministerului Finanţelor. Doar la ANAF vorbim de peste 3.000 de posturi tăiate din organigramă.
Cele două firme ce activează în Teleorman și care au ca obiect de activitate croitorie, SC NELIA FINE STAYLE SRL are prevăzut în plan concedierea a 178 PERSOANE în DECEMBRIE 2018 iar SC TIME INTERNATIONAL TRADING a hotărât ca 600 PERSOANE să fie concediate în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019.
Teleorman, județul sărac al acestei țări, nu se mai poate redresa în ritmul în care primește aceste șocuri.
Anul acesta, peste 1000 de familii teleormănene nu vor mai avea sărbători. Așa a decis Guvernul.

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite