Connect with us

Actualitate

Roșioreanul Relu Ivănică este noul consilier județean al liberalilor

Published

on

De săptămâna viitoare,  Consiliul județean Teleorman revine în formulă completă după ce liberalii s-au decis asupra persoanei care va ocupa locul demisionarului Cătălin Burcescu. În ședința ordinară a CJ Teleorman, programată să se desfășoare pe 19 decembrie va fi validat mandatul de consilier județean din partea PNL a roșioreanului Relu Viorel Ivănică.

Noul consilier județean, Relu Viorel Ivanică are 34 de ani, este medic veterinar și consilier local la Roșiorii de Vede, ales pe listele PNL în 2016. Deși se află abia la jumătatea primului său mandate de consilier local, tânărul liberal roșiorean trece la alt nivel, Consiliul județean.

Relu Ivănică a intrat în politică la 27 de ani, cu un an înainte de alegerile locale din 2012, când a fost candidatul Partidului Conservator pentru funcția de primar al municipiului Roșiorii de Vede. Cum profesia de medic veterinar este una liberală, Relu Ivanică s-a reorientat politic spre PNL unde a făcut parte  din conducerea organizației de tineret atât la nivel local, cât și județean. Acum este prim -vicepreședinte al TNL Roșiorii de Vede și membru în BPL al PNL Roșiorii de Vede.

Cu echipa completă, PNL poate face opoziție adevarată în Consiliul județean Teleorman.

Teodora Ciofalcă

 

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. adriana

    15/12/2018 at 08:34

    Are un CV ( profesie onorabila , studii adevarate , profil moral ) care il face potrivit si pt functia de presedinte al PNL Teleorman !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite