Connect with us

Actualitate

Rezultate modeste la BAC și nouă medii de 10, în Teleorman

Published

on

Județul Teleorman are, în acest an, 9 elevi de 10 la examenul de bacalaureat deși doar puțin peste jumătate dintre elevii înscriși au reușit să ia medie de trecere. După ce ani la rand Teleormanul a înregistrat rezultate dezastruase la examenul maturității, acum, excepția sunt cei nouă absolvenți cu 10 pe linie, trei sunt de la Colegiul Național Unirea Turnu Măgurele, doi de la Colegiul Național A.I.Cuza Alexandria, doi de la CN Anastasescu Roșiorii de Vede și câte unul de la CN Pedagogic Alexandria și Liceul Teoretic Zimnicea.

Dacă în anii anteriori, Liceul Tehnologic Emil Racoviță s-a evidențiat prin 0% promovabilitate, în acest an s-a spart ghinionul cu un modest procent de 8%. La Roșiorii de Vede, pe primul loc se menține CN Anastasescu cu 68,85% promovabilitate, urmat de Liceul Tehnologic Anghel Saligny cu 25,53% și Liceul Tehnologic Virgil Madgearu cu 22,85%.

La această sesiune de BAC, în județul Teleorman s-au încris 2345 de absolvenți dintre care 212 nu s-au prezentat, trei au fost eliminați și 986 respinși.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite