Connect with us

Actualitate

Rezultat surpriză la concursul de manager de la Spitalul TBC Roșiorii de Vede

Published

on

După trei ani de interimat și patru concursuri ratate, Laurențiu Săvescu a reușit la a cincea încercare un rezultat bunicel, 8,10 la proba scrisă a concursului de manager de la Spitalul TBC Roșiorii de Vede ce a avut loc pe 26 noiembrie. Nici de această dată nu a fost să fie bine și managerul interimar  nu s-a bucurat prea mult de rezultat din cauza contracandidatei sale Monica Costea care a contestat rezultatul probei scrise, dar și regulamentul de organizare a concursului.

Monica Costea, a doua candidată la funcția de manager a contestat regulamentul de organizare a concursului înainte de proba scrisă, doar că nu a primit un răspuns nici acum. După afișarea notelor la proba scrisă unde Laurențiu Săvescu a luat 8,10 fiind declarat admis, iar contracandidata sa doar 6,30, Monica Costea depune mai multe contestații, la Consiliul județean Teleorman, Consiliul de Administrație al spitalului și la Ministerul Sănătății în care invocă nerespectarea regulamentului cadru în stabilirea subiectelor la acest concurs.

Prima reacție vine de la Ministerul Sănătății care a direcționat contestația spre soluționare Consiliului județean Teleorman, în subordinea căruia se află Spitalul de Pneumoftiziologie din Roșiorii de Vede. În dimineața zilei de 02.12.2019, data la care era programată proba de susținere a proiectului de management, Consiliul de Administrație al spitalului s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a valida rezultatul concursului, respectiv anularea acestuia.

În acest moment situația este neclară la Spitalul TBC, iar o decizie în acest sens se așteaptă de la Consiliul județean Teleorman care trebuie să organizeze un alt concurs rapid sau să prelungească interimatul actualului manager aflat în această poziție de provizorat din martie 2017.

La concursul de manager organizat în iunie 2019 s-au înscris aceiași concurenți, Laurențiu Săvescu și Monica Costea, dar nici unul dintre ei nu s-a prezentat la examen.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite