Connect with us

Actualitate

Rezultat previzibil la Roșiorii de Vede în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Published

on

La Roșiorii de Vede s-a votat mai mult  cu inima, dar rezultatul nu este unul surprinzător. Dacă în primul tur de scrutin au votat 9555 de persoane, ieri s-au înregistrat cu aproape o mie de voturi mai mult și toate par a fi în favoarea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, care a reușit să-și adjudece 6170 de voturi din cele 10.514 valabil exprimate, în timp ce Klaus Johannis a strâns doar 4424 de voturi ceea ce ridică serioase semne de întrebare despre dreapta unită, rămasă la nivel declarativ.

Chiar dacă în condițiile date, 42% pare un rezultat onorabil pentru liberali într-un municipiu condus de PSD la toate nivelurile, este de subliniat faptul că în nici o secție de votare nu a câștigat Klaus Johannis. Doar în câteva secții  diferanța dintre cei doi candidați a fost de câteva zeci de voturi, în una chiar de 8 voturi, dar rezultatul final rămâne unul categoric în favoarea Vioricăi Dăncilă.

De fapt, în toate orașele din Teleorman a câștigat detașat PSD, iar în mediul rural aproape toata suflarea a votat cu inima.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite