Connect with us

Actualitate

Revenirea lui Lucian Alexe pe postul de manager al Spitalului Caritas stă în pixul primarul

Published

on

Peste o săptămână expiră interimatul doctoriței Valentina Robu în funcția de manager al Spitalului Caritas. După modificarea din Parlament a hotărârii de guvern privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19., Ministerul Sănătății nu mai poate numi sau supenda din funcție pe cei aflați la conducerea spitalelor.

Conform noului articol introdus de parlamentari la Anexa nr. 1 a Hotărârii Guvernului,  Autoritățile publice locale, pentru unitățile sanitare din subordine, exercită atribuția de numire, suspendare și eliberare din funcție a persoanelor care ocupă funcții de conducere în cadrul acestor unități în condițiile legii.”

Acum, decizia de a o menține în funcția de manager interimar pe Valentina Robu sau de a aproba cererea de revenire pe acest post a lui  Lucian Alexe, fostul manager suspendat din funcție,  stă în pixul primarul de la Roșiorii de Vede.

Spitalul Caritas a fost declarat spital suport COVID-19 în data de 29.03.2020, prin ordin al ministrului Sănătății, iar din data de 07.04.2020 a primit doar pacienți confirmați sau suspecți COVID-19. Protestele medicilor, demisiile și infectarea asistentelor de la secția de boli infecțioase a spitalului au dus l-a suspendarea din funcția de maneger a lui Lucian Alexe și numirea, prin ordin de ministru a doctorei Valentina Robu, la conducerea spitalului.

T.C.

Continue Reading
1 Comment

1 Comments

  1. tzugurlan

    19/06/2020 at 07:21

    Valeritza Znamenie -primar- din partidul coruptilor ,smenarilor (aia de-au pus-o pe veronica dinu -zisa si proasta satului-directoare) doreste sa puna un manager de-o teapa cu el (incult , smenar,pampalau , lacom ).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite