Connect with us
Publicitate Electorala

Eveniment

Reținuți de polițiști pentru violențe, amenințări, furt calificat și încălcarea ordinului de protecție

Published

on

Trei bărbați au ajuns în arestul IPJ Teleorman fiind cercetați pentru comiterea unor infracțiuni. Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Năsturelu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. Acesta este cercetat pentru că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 62 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe stradă și a distrus bicicleta cu care se deplasa persoana vătămată. De asemenea, bărbatul de 22 de ani ar fi adresat amenințări cu moartea soției acestuia.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dobrotești au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Necșești, cercetat pentru distrugere, amenințare și furt calificat. În perioada 25-26.04.2021, acesta ar fi provocat distrugeri unui autoturism (parbrizul și geamul portierei stanga față) aparținând unui bărbat de 31 de ani, din comuna Ciolănești. De asemenea, acesta l-ar fi amenințat cu acte de violență și i-ar fi sustras un miel de la stâna pe care persoana vătămattă o deține.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Nanov, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție. Pe data de 26 aprilie, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați de către mama bărbatului că acesta a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis de către Judecătoria Alexandria la data de 23.04.2021, provocând scandal la domiciliul părinților săi. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă.

Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Guvernul a adoptat calendarul electoral din 9 iunie 2024

Published

on

Cei cu vize de flotant de 6 luni, trebuie să solicite primarului, înscrierea în Registrul electoral, cu 45 de zile înainte de 9 iunie.
Conform calendarului aprobat luni, de către executiv, pe 12 martie începe perioada electorală. Cel târziu pe data de 16 martie 2024 vor fi desemnați judecătorii din BEC și va fi stabilit modelul listei electorale permanente, a celei speciale, a celei suplimentare și a modelului buletinului de vot. În data de 19 martie începe perioada de depunere la BEC a protocoalelor de constituire a alianțelor electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European. Cel mai târziu în data de 21 martie vor fi stabilite modelul ștampilelor și modelul timbrului autocolant. Cel mai târziu până la data de 10 aprilie, se vor depune cererile de înscriere în listele electorale speciale pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, adică cetățenii cu drept de vot ai statelor membre UE, altele decât România, care au domiciliul sau reședința în România.
Până pe data de 15 aprilie, vor fi desemnați președinții birourilor electorale de circumscripție și locțiitorii acestora. 25 aprilie este data când se va încheia perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale. Cetățenii cu drept de vot care și-au stabilit reședința de mai mult de 6 luni înaintea datei scrutinului, vor depune la primar, cu 45 de zile inaintea datei scrutinului, adică pe 25 aprilie, solicitările de înscriere în Registrul electoral cu adresa de reședință.
Data de 30 aprilie este data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.
În data de 10 mai va începe campania electorală și se va încheia pe 8 iunie la ora 7.00.
Procesul de votare va începe pe 9 iunie la ora 7.00 și se va încheia la ora 22.00.

Continue Reading

Cele mai citite