Connect with us

Actualitate

Rectificare urgentă de buget aprobată în Consiliul local Roșiorii de Vede

Published

on

O serie de cheltuieli urgente și neprevăzute au impus convocarea deîndată a consiliului local pentru a aproba o nouă rectificare bugetară. Sumele necesare acestor cheltuieli urgente au fost transferate de la alte subdiviziuni ale bugetului aprobat inițial. După această rectificare, 35 mii lei ajung la Spitalul Caritas pentru plățile ce trebuie efectuate până la sfârșitul anului în cadrul proiectului “Dotarea ambulatoriului de specialitate al spitalului”. Serviciul de asistență socială a primit 55 mii lei necesari pentru acordarea de ajutoare sociale în numerar, revizii auto obligatorii și achiziții de alimente. Serviciul ADPP a beneficiat de cea mai mare sumă, 700 mii lei, din care va plăti pentru demontarea aparatelor de joacă existente, demontarea gardului metalic din grădina publică, achiziționarea și montarea de tartan și altele nevoi urgente ce se mai ivesc acum, pe final de an.

Școala Zaharia Stancu a solicitat 170 mii lei pentru repararea gardului și terenului de sport, iar Liceului Tehnologic Virgil Madgearu i-a fost asigurată suma de 65 mii lei pentru asfaltarea curții interioare a liceului. Școala Alexandru Depărățeanu a cerut și a primit la această rectificare 2,8 mii lei ca să cumpere 110 mp de mochetă în noua grădiniță  și 5 mii lei pentru încălzirea termică a unității de învățământ. A mai primit bani la rectificare și echipa de fotbal unde s-a impus suplimentarea bugetului cu 50 mii lei, să încheie anul cu bine și Clubul Sportiv Sporting.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite