Connect with us

Actualitate

Reacția senatorului Eugen Pîrvulescu după Conferința PSD – “Barca PSD se scufundă!”

Published

on

Ridicolul, disperarea și amenințarea s-au înfrățit, duminică, la Conferința județeană a PSD Teleorman, în prezența alaiului de demnitari, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă.

Pofta de Putere locală a fost tăiată prin determinarea a doi candidați la funcția de președinte executiv al PSD Teleorman de a renunța la competiția internă, prin mijloace specifice ale partidului. Un partid pe care un invitat de la ALDE Teleorman, avea să-l redenumească în luarea sa de cuvânt, numindu-l Partidul Socialist Democrat, ceea ce a stârnit  rumoare în sală.

Dincolo de toate aceste picanterii demne de schițele lui Caragiale, care au determinat mulți primari PSD de bună credință și cu verticalitate să spună că au participat la cea mai jalnică conferință județeană, au fost, din spusele acestora și atacuri murdare între candidații la funcția de președinte executiv, existând suspiciunea că prin amenințare, candidaturile lui Dănuț Cristescu și Nicolae Bădănoiu au fost retrase, pe neașteptate, în favoarea lui Victor Drăgușin.

Cum mai poate venii în fața alexăndrenilor, primarul Drăgușin, pentru a le cere votul de încredere, când pentru o funcție politică s-a dedat la asemenea jocuri murdare, greu de tolerat și de acceptat pentru orice alegător cu conștiință, educație și demnitate.

Cum mai poate conduce județul, chiar și un minut, Adrian Gâdea, când, potrivit declarației făcute de Victor Drăgușin, la respectiva conferință județeană, nimeni din partid n-a mai îndrăznit să-și depună candidatura pentru funcția de președinte al PSD Teleorman, respectiv pentru cea de președinte executiv, eliminându-se astfel spiritul competițional intern, întâlnit doar în comunism. Mai mult decât atât, cei doi au omis cu nonșalanță să amintească în discursul lor și despre fostul lor sef de partid, fără de care n-ar fi fost ceea ce sunt astăzi.

Aceasta este „democrația” pe care o promovează cei doi aleși în fruntea organizației județene, prin așa-zisa competiție cu candidați unici!

Asemenea indivizi care sfidează chiar și bunul simț nu mai pot fi la conducerea administrativă a județului, prin ceea ce au demonstrat, încă o dată, prin acest simulacru intern girat chiar de președintele Viorica Dăncilă.

Iată de ce atunci când m-am decis să fac politică pentru Teleorman am avut că principal obiectiv să scap acest județ de incompetenții și netrebnicii din PSD!

De aceea, peste doar un an de zile, este necesar ca voi, cetățenii din Teleorman, să alegeți o altă conducere locală și județeană, iar alternativa viabilă este dată de valoarea umană și profesională a candidaților PNL.

Pentru a realiza această curățenie în politică și administrație, voi venii în fața electoratului cu candidați onești, de inițiativă și bine intenționați, iar dacă va fi cazul vom face și alianțe politice pentru a putea scăpa județul de cei care cârmuiesc PSD în folosul personal, nu al cetățenilor.

Am pornit această luptă politică de la premiza că de atâta „onestitate”, barca PSD se clatină și dă semne că se scufundă în derizoriu, încet și sigur.

Am credința că județul Teleorman merită mai mult, pentru ca teleormănenii să aibă un trai decent și demn, iar împreună vom reuși acest lucru la alegerile din 2020.

Senator PNL, Eugen Pîrvulescu

 

 

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite