Connect with us

Actualitate

Reacția Primăriei Roșiori de Vede la zvonurile privind posibila infectare cu COVID-19 a primarului municipiului și a unor funcționari publici

Published

on

Luând act de informațiile eronate apărute în mediul online, privind infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2 a primarului municipiului și a unui număr mare de salariați ai Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, facem cunoscute următoarele:

  • De la începutul pandemiei, un singur funcționar public a fost infectat cu COVID-19, virusul fiind contactat în afara instituției, acesta aflându-se în izolare la domiciliu. Conform recomandării DSP Teleorman, colegii care au intrat în contact direct cu persoana infectată au efectuat testul Covid, rezultatele fiind negative;
  • Exceptând cazul menționat anterior, nu există funcționari publici sau personal contractual infectați cu noul coronavirus SARS-CoV-2;
  • Primarul municipiului Roșiori de Vede, al cărui rezultat la testul Covid a fost negativ, se află în concediu de odihnă.

La sediul instituției și în sediile structurilor ce aparțin Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, au fost luate măsuri eficiente pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-COV-2 și pentru asigurarea desfășurării activității la locul de muncă în condiții de securitate și sănătate în muncă.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Badea Ionel

    24/07/2020 at 14:13

    Cu cine a plecat in concediu domnul primar, ca sotia dinsului,doamna Elena era prin piata ??!! Si.a facut iar amanta ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite