Connect with us

Politica

PUSL marchează Mica Unire la Alexandria

Published

on

Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române
După 164 de ani de când s-au întâmplat toate acestea, ziua de 24 ianuarie ne face să retrăim, cel puțin la nivel de poveste, acești câțiva pași făcuți de înaintașii noștri pentru tot ce înseamnă astăzi România, să reflectăm la viitorul ţării şi la modul în care vom duce mai departe eforturile făcute de aceştia.

La evenimentul organizat la Alexandria a fost prezenta si echipa PUSL. Alaturi de Alexandru Ionescu, presedintele umanistilor teleormaneni, au intrat in hora Unirii 23 de presedinti de organizatii din cei 48 de lideri ai organizatiilor locale din județul Teleorman.

Prezenta acestora in numar reprezentativ a demonstrat inca odata ca umanistii aplica esenţa doctrinei umaniste, aceea că natura umană sta la baza tuturor lucrurilor. Viorica Siteavu, primvice coordonator al umanistilor teleormaneni, alaturi de presedinta organizatiei alexandrene Mihaela Dracsan, au fost sufletul acestei actiuni in resedinta de judet. Presedintele Alexandru Ionescu este sustinut de cei 1860 de membri ai partidului in toate actiunile pe care le intreprinde in judet, impartasind impreuna aceleasi dorinte, aceleasi interese.

Orice voce publică, care se va implica şi va susţine demersul umanistilor , va contribui direct şi concret la o schimbare fundamentală în destinul României,,.
,,România trebuie să vorbească”,, este motto-ul umanistilor care îi asteapta pe toti teleormanenii sa traiasca viitorul prin exprimare si afirmare fara retineri in societate.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite