Connect with us

Actualitate

Purtarea măștii este obligatorie în anumite intervale orare, pe zone stabilite la nivelul fiecărui oraș din Teleorman

Published

on

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman a aprobat, astazi, unele măsuri suplimentare pentru gestionarea situației generate de infecția cu COVID-19 pe raza județului Teleorman.

Dacă nu respectă programul de funcționare stabilit, agenților economici care desfășoară activități comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri, terase destinate comercializării și consumului produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, precum și celor care organizează evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) le va fi suspendată autorizația de funcționare pentru 14 zile.

La propunerea comitetelor locale pentru situații de urgență, în Alexandria se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în intervalul orar 0700 – 1200 și 1800 – 2200 pe strada Libertății pe tronsonul cuprins între strada Ion Creangă și strada București, la Roșiori de Vede, în intervalul orar 0700 – 1200 și 1800 – 2200 pe strada Rahovei pe tronsonul cuprins între strada A. I. Cuza și strada Dunării, la Turnu Măgurele, în intervalul orar 0700 – 1200 și 1800 – 2200 pe bulevardul Independenței pe tronsonul cuprins între strada Republicii și strada 1 Mai.

În orașul Videle este obligatorie purtării măștii de protectie în intervalul orar 0700 – 1200 și 1800 – 2200 pe strada Lipscani pe tronsonul cuprins între strada Republicii și șoseaua Giurgiului, iar la Zimnicea, în intervalul orar 0700 – 1200 și 1800 – 2200 pe strada Mihai Vitezul pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Romană.”.

De la măsurile reglementate prin hotărârea CJSU sunt exceptate următoarele categorii de persoane:

  • copii cu vârsta mai mica de 5 ani si persoanele care desfășoară activități fizice intense și / sau în condiții de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite