Connect with us

Actualitate

PSD cotat la casele de pariuri cu cele mai mari șanse să câștige alegerile de duminică

Published

on

De când politica a devenit sport național au apărut și ofertele la casele de pariuri cu mize mari sau mai mici, în funcție de cum este plasat fiecare partid pe scena politică. În aceste zile se pariază intens la agentiile de pariuri, iar alegerile parlamentare se afla printre preferintele  pariorilor, care nu sunt deloc putini in Teleorman.

Este pentru prima dată când se pariază pe alegeri politice cu șanse mai mari de câștig daca mizezi pe PSD. Nici nu mai contează ce bani se câștigă, important este că pariorii sunt siguri de PSD și arunca cu banii pe favoriți. Următorul partid politic cotat la casele de pariuri cam cu trei șanse din zece să câștige alegerile europarlamentare este PNL.

Se pariază pe număr de madate obținute, procent din totalul de voturi,  prezentă la vot și chiar duel de voturi unde cap de afiș sunt tot PSD și PNL. O adevarată provocare pentru jucători este ALDE, cu o cotă imensă de 30%.

Cum politica și alegerile sunt un mare pariu, se pierde și se câștigă, unii ceva bănuți în plus , alții o viață mai bună, asa că nu uitați să mergeți la vot duminică, indiferent pe cine pariați.

T.C.

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite