Connect with us

Actualitate

Programe de formare profesioanală gratuite

Published

on

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

În anul 2019, A.J.O.F.M Teleorman organizează 65 programe de formare profesională, în 28 meserii/ocupaţii, astfel: agent de securitate, ambalator manual, bucătar, comerciant-vânzător marfuri alimentare, cameristă hotel, competente cheie-comunicare in limba romana, designer pagină web, dulgher-tâmplar-parchetar, electrician exploatare medie şi joasă tensiune, infirmieră, îngrijitor bătrâni la domiciliu, inspector resurse-umane, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze,lăcătus mecanic, lucrător în creşterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, lucrător în comerţ, lucrător în izolaţii, lucrător în structuri pentru construcţii, mecanic auto, operator introducere validare şi prelucrare date, operator confecţioner industrial, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, peisagist floricultor, sudor, salubrizor, zidar pietrar tencuitor.

Pentru perioada imediat următoare, se preconizează începerea a 3 programe de formare profesională, pentru următoarele meserii: frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, inspector resurse umane, operator introducere validare şi prelucrare date.
Condiţii de studii minime solicitate pentru:
• frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist: învăţământ obligatoriu;
• inspector resurse umane: studii liceale, cu diplomă de bacalaureat;
• operator introducere validare şi prelucrare date: învăţământ obligatoriu.

Documentele necesare înscrierii la un program de formare profesională sunt următoarele:
• actul de identitate, în original şi copie;
• certificat de naştere, în original şi copie;
• actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie;
• actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice
• cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament ;
• recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.
Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională, sunt aşteptate la sediile agenţiilor locale/punctelor de lucru, din raza de domiciliu, în vederea înscrierii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite