Connect with us

Actualitate

Pro România a ieșit la agățat membri și candidați

Published

on

Dumitru Golbach  spune că nu fură de la alții, oameni, căci despre ei este vorba, de aceea doar agață câte un supărat de colo, un neînțeles de dincolo. Așa este în politică, te faci frate cu cine poți, până îți atingi scopul. Nu este o problemă că unii se reorientează politic, chiar foarte des, dar să critici traseismul când tu ești exponentul lui mi se pare culmea ipocriziei. Dumitru Golbach a trecut pe la mai multe partide, ultima oprire fiind la PNL unde i s-a dat mai multa importanță decât merita și chiar a câștigat niște bănișori. Nimic nou sub soarele politicii teleormănene, doar că acum, imaculatul Golbach aruncă cu vorbe grele tocmai în liberali, numindu-i proști și mincinoși, chiar psd-iști vopsiți în galben și acuzându-i că încurajează traseismul politic, deoarece la ei așa se cheamă, iar la Pro România îi zice liberă voință și sacrificiu.

Întâiul sacrificat pe altarul Pro România este însuși Mitica Golbach, împins de nevoia partidului de a-și ridica scorul să lupte, fără entuziasm, cu Victor Drăgușin la Alexandria. Se pare că acei “combinatori”, despre care vorbea Golbach anul trecut, nu au reușit să-i destabilizeze partidul, care tot crește pe zi ce trece, are candidați, unii agățați, cum este cazul lui Sorin Grigore de la Piatra, fost liberal și fiu al șefului psd-ist de la SDN unde lucrează cam toata familia, adică părinții și fiul. Mai nou, la Roșiorii de Vede Pro România îl curtează cu mari șanse de reușită, pe independentul Adrian Miulescu, fostul manager de la Spitalul Caritas care și-a anunțat recent candidatura pentru primar și caută susținători.

Pe cat de încântat este Golbach de achizițiile sale în materie de candidați, atât de neplăcut i se pare să fie el candidat la Primăria Alexandria și chiar acceptă cu greu rolul de sacrificat, dar nu s-a plâns deloc când a candidat pe lista de europarlamentari la Pro România și a uitat să treacă în declarația de interese contractele cu primăriile liberale de unde a încasat sume frumușele pentru niște servicii IT. Tot de la liberali i-au venit bani și în campania de la parlamentare, în 2016, când a fost plătit cu 10.000 lei pentru prestația de pe Facebook.

De fapt, filiala Pro România din Teleorman este formata de Golbach dintr-o adunătură de foști psd-iști, prm-iști, pnl-iști, alde-iști, pmp-iști și alții care nu se regăsesc prin diverse partide și s-au gândit să încerce ceva nou la vechiul Ponta.

T.C.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite