Connect with us

Actualitate

PRM Teleorman în plină dezvoltare cu Viorica Siteavu la cârmă

Published

on

Pe piața politică teleormăneană, brandul PRM este deja cunoscut. Se prezintă astfel: ,, Partidul România Mare este un partid de centru, de orientare patriotică, el se pronunță pentru pluralism în viața politică și își propune reașezarea relațiilor din societate pe principiile statului de drept, ale democrației constituționale și ale justiției sociale. Partidul România Mare promovează interesele sociale-economice ale celor mai largi categorii de cetățeni și militează pentru realizarea idealurilor naționale., renașterea României printr-o politică a prosperității, dreptății și concordiei.,,
Actualmente, președintele PRM Teleorman este Ștefana Viorica Siteavu. Aceasta a plecat din PUSL cu organizații și cu consilierii locali, fiind convinși că în acest partid, li se vor alătura mai multe persoane care nu se regăsesc în niciun alt partid politic. La nivel de județ, PRM are 38 de organizații cu 670 de membri înscriși și 1300 de simpatizanți. Electoratul PRM este format din 2000 de alegători. Președinta PRM Teleorman a ținut să menționeze că la alegerile din 2020, în Teleorman, la alegerile locale, cu doar 3 organizații, PRM a obținut un procent de 1,75%, comparativ cu PUSL, care cu 32 de organizații și 7 consilieri a obținut 2,82%. Viorica Siteavu speră ca la alegerile din 9 iunie să depășească 5% și să câștige peste 20 consilieri locali.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite