Connect with us

Actualitate

Prinși în flagrant în timp ce încercau să-i dea 200 de euro unui polițist

Published

on

Procurorii de la secţia de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt efectuează cercetări faţă de inculpaţii G.C.V. şi M.I.M., pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

În noaptea de 23/24.08.2019, agenţii de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Vişina, în timp ce se aflau  în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Urzica, au oprit în trafic autoturismul marca Daewoo Cielo cu numărul OT…, condus de  G.C.V., din comuna Urzica, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere auto şi, totodată, fiind testat cu aparatul alcootest, s-a constatat că rezultatul este de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, G.C.V., le-a promis agenţilor de poliţie că le va da suma de 200 de euro pentru a nu îi fi întocmit dosar penal, însă poliţiştii l-au refuzat categoric.

Având în vedere această situaţie, cei doi poliţişti au depus denunţuri la S.J.A. Olt, denunţuri ce au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

 În cursul zilei de 26.08.2019, G.C.V. şi M.I.M. au fost surprinşi în flagrant în timp ce ofereau suma de 200 de euro, precum şi produse alimentare şi cosmetice, unuia dintre poliţiştii din echipajul menţionat mai sus, cu menţiunea că jumătate din sumă era destinată pentru celălalt poliţist.

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţii G.C.V. şi M.I.M., cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, pe o durată de 60  de zile, începând de la data de 27.08.2019 până la data de 25.10.2019.

         

          Precizăm că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite