Connect with us

Actualitate

Prinși cu imprimanta căptușită de cocaină

Published

on

Polițiștii din Olt au depistat două persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc. Peste 1,5 kilograme de cocaină au fost confiscate în urma unui flagrant delict, pe raza municipiului Slatina.

Ieri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat două persoane, de 17 și 42 de ani, în timp ce ridicau un colet care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.

În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.

Cele două persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 42 de ani.

În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalul Olt, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc, iar instanța a dispus arestarea pentru 30 de zile.

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite