Connect with us

Actualitate

Primarul de la Trivalea Moșteni, complice la jaful banilor publici din PNDL

Published

on

Un alt primar părtaș la jaful național instituit prin PNDL este Marius Bocăncilă de la Trivalea Moșteni, o comună săraca și tristă cum sunt mai toate localitățile din județul Teleorman.

De când sifonarea banilor publici a devenit sport național, primarii PSD o duc cel mai bine.Până și inundațiile sunt sursă de venit ilicit, iar primarul Bocăncilă știe cel mai bine asta. După inundațiile de anul trecut care au lovit localitatea păstorită de social -democratul Marius Bocșncilă, fost ppdd-ist cu “suflet liberal”, cum se prezintă, a primit cu titlu gratuit de la autoritățile județene, agregate minerale( balast) pentru refacerea drumurilor sătești.

Pomana i-a prins bine acum, că se toarnă asfalt electoral pe ulițele comunei fix peste balastul așternut după inundații. Asfaltarea de mântuială cu care se laudă edilui comunei Trivalea Moșteni a început luna trecută și nu conține decât stratul de pietriș și-o brumă de binder,fără alte două straturi obligatorii pentru structura rutiera, fără podețe și șanțuri de scurgere.

Tot în scop electoral, înainte de alegerile locale din 2016, primarul se fotografia în fața grămezilor de nisip aduse pe ulițele satului, din mare grijă pentru alegători, să nu se împotmolească prin noroaie în drumul spre secția de votare. Acum, situația este cu totul alta, o evoluție evidentă, doar că  spoiala asta de asfaltare costa 9,9 milioane de lei, bani de la partidul  infipt adânc în visteria țării.

 

Schema folosită cu succes la jefuirea banului public este extrem de simplă și eficientă.Deși în documentația tehnică structura rutieră prevede mai multe straturi, unul de 7 cm nisip, al doilea strat de 25 cm balast, altul de 12 cm piatră spartă peste care se toarnă un strat de 5 cm binder și unul de uzură de 4 cm., în realitate nu sunt decât două straturi, unul de balast și altul de binder, iar în cel mai fericit caz se așterne și o pojghiță de piatră spartă.

Ca să nu scape din mână borcanul cu miere, primarul trebuie să asigure partidului voturi, dar nu este nici o problemă pentru Bocăncilă de la Trivalea Moșteni, că doar face asta de 15 ani și  metoda  funcționează foarte bine. Duce chiar el oamenii la vot, nu înainte de a-i instrui unde să pună ștampila.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite