Connect with us

Actualitate

Primarul de la Trivalea Moșteni, complice la jaful banilor publici din PNDL

Published

on

Un alt primar părtaș la jaful național instituit prin PNDL este Marius Bocăncilă de la Trivalea Moșteni, o comună săraca și tristă cum sunt mai toate localitățile din județul Teleorman.

De când sifonarea banilor publici a devenit sport național, primarii PSD o duc cel mai bine.Până și inundațiile sunt sursă de venit ilicit, iar primarul Bocăncilă știe cel mai bine asta. După inundațiile de anul trecut care au lovit localitatea păstorită de social -democratul Marius Bocșncilă, fost ppdd-ist cu “suflet liberal”, cum se prezintă, a primit cu titlu gratuit de la autoritățile județene, agregate minerale( balast) pentru refacerea drumurilor sătești.

Pomana i-a prins bine acum, că se toarnă asfalt electoral pe ulițele comunei fix peste balastul așternut după inundații. Asfaltarea de mântuială cu care se laudă edilui comunei Trivalea Moșteni a început luna trecută și nu conține decât stratul de pietriș și-o brumă de binder,fără alte două straturi obligatorii pentru structura rutiera, fără podețe și șanțuri de scurgere.

Tot în scop electoral, înainte de alegerile locale din 2016, primarul se fotografia în fața grămezilor de nisip aduse pe ulițele satului, din mare grijă pentru alegători, să nu se împotmolească prin noroaie în drumul spre secția de votare. Acum, situația este cu totul alta, o evoluție evidentă, doar că  spoiala asta de asfaltare costa 9,9 milioane de lei, bani de la partidul  infipt adânc în visteria țării.

 

Schema folosită cu succes la jefuirea banului public este extrem de simplă și eficientă.Deși în documentația tehnică structura rutieră prevede mai multe straturi, unul de 7 cm nisip, al doilea strat de 25 cm balast, altul de 12 cm piatră spartă peste care se toarnă un strat de 5 cm binder și unul de uzură de 4 cm., în realitate nu sunt decât două straturi, unul de balast și altul de binder, iar în cel mai fericit caz se așterne și o pojghiță de piatră spartă.

Ca să nu scape din mână borcanul cu miere, primarul trebuie să asigure partidului voturi, dar nu este nici o problemă pentru Bocăncilă de la Trivalea Moșteni, că doar face asta de 15 ani și  metoda  funcționează foarte bine. Duce chiar el oamenii la vot, nu înainte de a-i instrui unde să pună ștampila.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite